Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Bed and Breakfast

Woonboerderij “The Elephant Tree”

Vlakbij Nijmegen staat op enkele min van bus en snelweg een woonboerderij in Malden. Deze woonboerderij is verbouwd waarbij het achterhuis is omgetoverd tot unieke, multifunctionele leefruimte. Er is een eigen opgang naar de open keuken en wasruimte met toilet. Via de trap bereikt u de slaapkamer met uitzicht op de ca. 1100 m2 bosrijke tuin vol met kunst, zitjes, vuurplaats, bloemen en planten. 

We denken graag met u mee wat er in de omgeving allemaal te doen is.

Zakelijk: Of bent u zakelijk onderweg? Deze ruimte leent zich perfect voor laptopvriendelijke flexplekken en vergaderruimte.

De ruimte: U verblijft in een voormalige boerderij uit 1904. Door middel van een volledig geïsoleerd huis, 21 zonnepanelen, ledverlichting, en waterbesparende kranen denken wij aan het milieu.

Toegang: er is voor u een eigen entree in het achterhuis gecreëerd.

Er is een knusse open keuken met combi oven/magnetron, koelkast, kookplaat, waterkoker en koffiezetapparaat. Tevens is hier het eetgedeelte. Uw eigen badkamer is voorzien van toilet en inloopdouche. Via de trap omhoog komt u op de eerste etage waar de slaapkamer met 2-persoons bed is.

Locatie: de boerderij staat aan de Rijksweg. Dit heeft als voordeel dat je overal snel bent, stad, natuur, snelweg en openbaar vervoer. Uiteraard rijdt er verkeer over deze weg.

%d bloggers liken dit: